Jelenlegi hely

Díjak, elismerések

A "Környezet Védelméért" díj

2015. február

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége díját a "Nemzetközi Együttműködés Kategóriájában" 2015-ben az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. kapta. A 15. jubileumi Környezetvédelmi Bálon vehette át a kitüntetést Tan Attila ügyvezető igazgató.

Tan Attila így nyilatkozott:

A díj természetesen nem engem illet, hanem Mindenkit aki az Akusztika Kft-nél dolgozik és 100% lelkiismeretességgel teszi a napi dolgát. Ezúton is Köszönöm a munkájukat!

A Környezet Védelméért plakett

Az Év Menedzsere

2013. december

Ünnepélyes keretek között adták át a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2013. évi kitüntető díjait december 3-án a kamara kecskeméti székházában. Az eseményen a megyei vállalkozások közül azok kapták meg a kamara elismerését, amelyek a beérkezett javaslatok és a díjbizottság döntése értelmében arra a legérdemesebbnek ítéltettek. A díjakat Dr. Parragh László és Gaál József adták át.

Az idei évben Tan Attila "Az Év Menedzsere" díjat vehette át.
Tan Attila - Az Év Menedzsere

Bács-Kiskun Megye Gazdasági Fejlesztéséért

Kamarai elismerő oklevél

2011. január

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden év végén elismerését fejezi ki a térség kiemelkedő vállalkozásainak. A gazdaságfejlesztésért járó elismerést a 2010-es esztendőben cégünk nyerte el.

A díjat a kamara vezetésétől Tan Attila ügyvezető igazgató vett át Gaál József megyei elnöktől.

Tan Attila vallja, hogy a környezettudatos nevelés alapvetően befolyásolja a fiatalok természet és társadalom kapcsolatáról alkotott képet. Ezért is tartunk az általános és a középiskolában foglalkozásokat. Bemutatókat tartunk a zaj-, a por-, a levegőtisztaság-mérő készülékek segítségével.

Kamarai elismerő oklevél nagyitva

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!