Jelenlegi hely

Munkaegészségügyi és munkavédelemi bírság elkerülése

A 2016 évi munkavédelmi ellenőrzések többsége lesújtó eredménnyel zárult. A sorozatban feltárt hiányosságok azt bizonyítják, hogy a magyarországi cégek a rendelkezésükre álló segítséget nem használják ki kellő hatékonysággal.

Előzze meg a bírságfizetést!

Az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. vizsgáló laboratóriumai, szakértői, együttműködő partnerként segítenek abban, hogy hatósági ellenőrzés során a munkavédelmi törvény előírásainak teljes mértékben megfeleljenek.

Kockázatértékelés – kockázatbecslés

2016 I.-III. negyedévében 12 508 cégnél a vizsgálatok 80%-a hiányosságot állapított meg. Legnagyobb számban, 3 805 esetben a veszélyes kémiai anyagok használatával kapcsolatos kockázatértékelés – kockázatbecslés szabályait sértették meg.

Továbbá a hazai vállalkozások nem fordítanak kellő figyelmet a beavatkozási értéket meghaladó, zajexpozícióban dolgozók körülményeinek vizsgálatára és egyéni védelmére.
Sok esetben nem tartják be a rákkeltőkkel foglalkoztatott munkavállalók expozíciójának ellenőrzését, és a jogszabályi előírásokat.

A munkavédelmi ellenőrzések értékelése könnyen emészthető és tanulságos infógrafikákkal a Napi.hu portálon olvasható.

együttműködő partnerként segítünk abban, hogy hatósági ellenőrzés során a munkavédelmi törvény előírásainak teljes mértékben megfeleljenek!

Szakértő kollégánk: 
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!