Jelenlegi hely

Az Akusztika Mérnöki Iroda Kft-t érintő lényeges változásokról

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük az Akusztika Mérnöki Iroda Kft-t érintő lényeges változásokról, azaz a meglévő környezetvédelmi szolgáltatási körünk új környezetvédelmi iparággal történő bővítéséről és az ehhez kapcsolódó ügyvezetőváltásról.

Az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. tevékenységi körei:

  • akkreditált környezetvédelmi és munkahigiénés

    • helyszíni vizsgálatok
    • helyszíni mintavételek
    • laboratóriumi vizsgálatok
  • környezetvédelmi tervezés.

Cégünk 1996. óta szolgálja ki partnereit. A környezetvédelmi ágazaton belül - a radioaktivitást kivéve - valamennyi szakterülethez van szakértelmünk és eszközünk. Foglalkozunk például: környezeti állapot felméréssel, hatásvizsgálattal és felülvizsgálattal, tervezéssel, szoftveres modellezéssel, kockázatelemzéssel, szabályzatok elkészítésével.

Ez a több, mint 20 éves környezetvédelemi szakmai tapasztalat az alapja annak, hogy környezetvédelmi tevékenységünk új üzletággal bővült, a környezetvédelmi innovációval. Környezetvédelmi innovációs üzletágunk vezetője, korábbi ügyvezetőnk, cégünk alapítója és tulajdonosa, Tan Attila.

Célunk innovatív környezetvédelmi projektötletek és fejlesztések megvalósítása, azaz olyan újdonságok létrehozása, melyek a jelenlegi környezeti problémák orvoslására, kiküszöbölésére szolgálnak hosszútávon az emberiség környezetének védelmében.
A környezetvédelmi innovációs üzletág vezetői feladatainak ellátása mellett Tan Attila felkérést kapott a Magyar – Szerb Kereskedelmi és Iparkamarától az alelnöki tisztség betöltésére. Új környezetvédelmi innovációs ágazatunk vezetői feladatai, valamint az iparkamarai alelnöki tisztséggel járó feladatok elvégzése teljes embert követelnek, ezért kerül sor az ügyvezető váltásra.

2017. május 17. napjától az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. ügyvezetői tisztségét Kanász-Szabó Ervin tölti be.

Kanász-Szabó Ervin 15 éves szakmai tapasztalattal, egyetemi végzettséggel rendelkező biomérnök, környezetvédelmi szakmérnök és mérnökinformatikus, aki 15 éve az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. környezetvédelmi csapatának tagja.

Felhívjuk Tisztelt Partnereink figyelmét, hogy az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. a továbbiakban is nyújtja a hagyományos környezetvédelmi mérési, mintavételi, vizsgálati és tervezési, szakértői, tanácsadói szolgáltatásait.

Baja, 2017. május 17.
Tisztelettel,

Tan Attila
környezetvédelmi innovációs vezető
Kanász Szabó Ervin
ügyvezető

Jelen tájékoztatást hivatalos formájában letöltheti PDF formátumban is LETÖLTÖM.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!