Jelenlegi hely

Munkaegészségügy

A Munkavédelmi Törvény egyes feladatokat munka-egészségügyi szaktevékenységnek minősíthet. A munkaegészségügy a munkahigiéne és a foglalkozás-egészségügy szakterületeit foglalja magában. A munkahigiéne a dolgozókat érő kóroki tényezők vizsgálatával, mérésével és értékelésével foglalkozik.

Munkahigiénés laboratóriumunk a munkabiztonsági szakemberek részére kíván segítséget nyújtani a kockázat értékeléshez kötelezően előírt munkahelyi expozíciós vizsgálatok végzésében és értékelésében.

Elsősorban azért, hogy a munkavállalók, alkalmazottak az előírásoknak megfelelő, egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörülmények között végezhessék tevékenységüket. Másodsorban pedig azért, és ez sem elhanyagolható körülmény, hogy egy esetleges hatósági ellenőrzésnek nyugodt lelkiismerettel nézhessenek elébe, elkerüljék a bírságot, vagy a még súlyosabb szankciókat.

Beszéljen egy szakértővel, keresse kollégánkat!: 

Rólunk mondták

Magas szakértelemmel rendelkező cég, udvarias, segítőkész tapasztalt munkatársakkal. Kéréseinket rugalmasan kezelték és gyorsan megoldották. Bárkinek merem ajánlani.

Team Plating Hungary Kft. vezetősége
Team Plating Hungary Kft.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!