Jelenlegi hely

Munkahelyi zajvizsgálat

A munkahelyi zajvizsgálat alapján javaslatot teszünk a megfelelő egyéni hallásvédő eszköz(ök) kiválasztására, amivel elérhető a halláskárosodás kockázatának megszüntetése, vagy - ha előbbi nem lehetséges akkor - a lehető legkisebb mértékűre csökkentése.

Munkagép és munkaeszköz zajkibocsátása, zajjal terhelt munkaterület, munkahely, helyiség zajterhelése számos esetben kedvezőtlenül befolyásolja a munkavégzést, sőt egészségre káros hatást okoz, mely a munkavállalót terheli.

Munkahelyi zajmérés

Laboratóriumunk jelen problémák megoldására akkreditált, komplex műszeres helyszíni zajmérést és vizsgálatot végez, attól függően, hogy milyen a munkaterület és a munkahelyek, illetve a dolgozók munkavégzéssel összefüggő jellemzői. Számos zajterhelés oka az új munkaterület létesítése, új zajforrás telepítése, meglévő munkaterület illetve zajforrás áthelyezése, áttelepítése. A beavatkozások során az addig meglévő, de az intézkedést követően egyéb munkahelyeken is gyakran jelentkezik egészséget károsító zajterhelés.

Munkahelyi zaj mérése és vizsgálata

A vizsgálatok célja a munkavállalókat érő zaj megítélési időre vonatkozó zajexpozíciójának meghatározása (LEX,8h), illetve az egyenértékű A-hangnyomásszint vizsgálata és értékelése.

A mérésről és vizsgálatról bővebbet a A munkahelyi zaj mérése és értékelése című oldalon olvashat.

Beszéljen egy szakértővel, keresse kollégánkat!: 

Rólunk mondták

Nagyon gyors, rugalmas a cég. Segítőkészek a kollégák.

Hollósi Heléna
Intersnack Magyarország Kft. - Győr
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!