Jelenlegi hely

Tisztelt Álláskereső!

Személyzetbővítés alkalmával a betölteni kívánt pozíció (mérnök, technikus pozíció) meghirdetését megelőzően minden esetben áttekintjük a cégünkhöz korábban benyújtott álláspályázatokat, bízva abban, hogy megtaláljuk ideális jelöltünket a pályázók között.

A feldolgozandó önéletrajzok nagy száma okán ez a feladat meglehetősen időigényes. Munkatársaink minden igyekezete ellenére előfordulhat, hogy a válogatás során átsiklanak egy-egy pályázat vagy meghatározó adat felett. Ennek elkerülése érdekében alakítottuk ki az alábbi regisztrációs felületet. Amennyiben a jövőben mérnökként vagy technikusként csapatunk tagja kíván lenni, kérjük, töltse ki űrlapunkat. Az alapadatok megadásán túlmenően Önnek lehetősége van önéletrajzának, motivációs levelének, továbbá egyéb dokumentumainak csatolására is.

Talán éppen Ön az, akit a jövőben csapatunk tagjaként köszönthetünk?

Tegye meg az első lépést most!

 
1 Személyes adatok 2 Végzettség 3 Készségek 4 Pozíció 5 Kész
0%

A jelentkező az adatlap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az Akusztika Kft. ezen adatait nyilvántartsa, azonban a kérdőív kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár sem a pályázó, sem az AKUSZTIKA Mérnöki Iroda Kft. részéről.

Tájékoztatjuk, hogy adatait a mindenkor hatályos adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Azokat kizárólag személyzeti állományunk bővítése alkalmával, új munkatársunk kiválasztásakor használjuk fel.
Önnek bármikor lehetősége van adatainak módosítását, törlését kérni e-mailben vagy postai úton.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!